Alpha voor de Krijgsmacht – online. Start 1 september 2021

Is er meer?

Wij zijn blij met uw gift om  dit werk mogelijk te maken

In de Alpha cursus kan je open praten over de basis van het christelijk geloof. Het is gratis, gezellig en inspirerend!
Misschien heb je wel vragen aan God of over God in een tijd als deze. Of denk je ‘wat heeft het allemaal voor zin?’

Alpha voor de Krijgsmacht-online start op 1 september 2021. Het is vrijblijvend. Na de tweede keer beslis je of je doorgaat. Natuurlijk kan jij ook beslissen om een Alpha op jouw werkplek te geven. Als NCOK helpen wij graag met het opstarten.

Wat is Alpha?
Alpha-online bestaat uit 15 interactieve bijeenkomsten en een zaterdag om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Er is altijd een filmpje en een goed gesprek waarbij wij vooral luisteren naar jou.
De zaterdag staat vooral in het teken van lekker eten, ontmoeting en als je daarvoor openstaat iets meer diepgang. Je beslist altijd zelf tot hoever en Alpha is gratis.

Voor wie en waarom is Alpha?
Ben je net tot geloof gekomen, of al langer gelovig maar je zit met nog veel vragen, of je bent ongelovig, agnost, atheïst of anders gelovig, meld je dan aan om samen op zoek te gaan naar antwoorden. Kortom  iedereen is welkom.

Waar en wanneer wordt het gegeven bij Defensie?
Het is vanaf de plek waar je werkt of thuis via microsoft teams. Hier is voor gekozen omdat de defensie medewerker via teams in een veilige omgeving zit. Elke sessie is in lunchtijd en duurt exact een uur.
Woensdag 1 september 12.00 uur is de aftrap van Alpha voor de Krijgsmacht.
In totaal zijn er 15 woensdagen en sluiten we af met een fysieke samenkomst.
De eerste keer is de vrijblijvende introductie op en kennismaking met Alpha. Als het je aanspreekt kun je ook volgende keren aansluiten, valt het tegen dan laat je het bij dit moment.
Log op tijd in want een uur is zo voorbij.

Hoe kan ik mij aanmelden?
Je kan je aanmelden via alpha@ncok.nl
Van ons krijg je een bevestiging en via de email een link naar microsoft-teams. Deze kan je aanklikken en je bent erbij.
Noteer in jou contactgegevens je complete adres want wij sturen je het ‘Alpha-werkboek’.