Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kickstart weekend voor vrouwen

20 mei om 14:00 - 22 mei om 14:00

 

❝Je zal zo mooi zijn als een sierlijke kroon in de hand van de Heer, als een koninklijke tulband in de hand van je God.❞ Jesaja 62:31

Het ‘Refresh Your Soul’ weekend is bedoeld voor: bezinning, toerusting, en bemoediging voor christelijke vrouwen met een bewogen achtergrond. De activiteiten die tijdens het weekend worden opgezet, zijn er voor bedoeld om jouw verbintenis met God de Vader te her- en/of vernieuwen.

Zeker in de huidige (onzekere) tijd waarin wij leven bestaat het gevaar dat ons geestelijk leven onbedoeld overgaat op de ‘automatische piloot’. Het is namelijk heel verleidelijk om dusdanig opgeslokt te zijn door de dagelijkse routines van het leven, dat we in een geestelijke sleur terechtkomen waarbij we vergeten dat we ons ook moeten focussen op onze relatie met Jezus.

Op een inspirerende wijze wordt je gemotiveerd om actief aan alle activiteiten deel te nemen, zodat je gesterkt en opgebouwd wordt. Bij thuiskomst heeft iedereen een eigen verantwoordelijkheid om de inzichten die zijn opgedaan tijdens het weekend voort te zetten in je persoonlijke leven, zodat je blijft groeien. In zowel je geloofsleven en als mens.

Na het weekend blijven we online* met elkaar in contact om de onderlinge opgebouwde band in stand te houden, ook zodat een ieder zich gesterkt weet in de gedachten dat je tijdens de moeilijke processen van het leven er niet alleen voor staat.

Heb je behoefte aan nieuwe perspectieven, andere inzichten, en antwoorden op levensvragen? Dan ben je van harte welkom op het ‘Refresh Your Soul’ weekend. Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Voor meer informatie is het ook mogelijk om contact op te nemen met Barbara Blanck via het volgende mobiele nummer: +316 308 38 256 (Bereikbaar tussen 10:00 uur en 17:00 uur)

*Come 2gether
Als Sisterhood komen we elke dinsdag om 19:30 uur samen via ZOOM, om de onderlinge opgebouwde band in stand te houden, ook zodat een ieder zich gesterkt weet in de gedachten dat je tijdens de moeilijke processen van het leven er niet alleen voor staat.

Sister Support System
Een support sister is bedoeld als klankbord en houdt geregeld contact met jou. Dat zal een zuster zijn waarmee je tijdens het weekend een klik hebt gehad. Het staat je geheel vrij om gebruik te maken van een support sister.

Gegevens

Begin:
20 mei om 14:00
Einde:
22 mei om 14:00

Organisator

Barbara
E-mail:
barbarablanck.eu@gmail.com