Skip to content Skip to footer

Kring starten

Een aantal voorbeeld flyers die je als template kunt gebruiken:

In de basis zijn kringen zelfstandig en autonoom en worden lokaal geleid door de kringleider. De NCOK faciliteert het starten en voorbestaan van ontmoetingskringen. Een kring kenmerkt zich door twee dingen: christen en militair.

Als je ergens helemaal nieuw bent geplaatst, probeer dan eerst zelf je plek te vinden op je werkplek en bouw aan je netwerk. Wil je graag een kring starten? Wij geloven in start small, go deep, probeer daarom eerst één iemand te vinden die enthousiast is. Bid samen voor het ontstaan van een kring. Ga vervolgens samen op zoek naar meer mensen.

Onderhoud indien mogelijk altijd goed contact met de Geestelijke Verzorging (GV), misschien hebben zij zelfs wel een geschikte locatie?

Informeer andere Christenen, ze zijn overal en je komt ze overal tegen, ook waar je ze niet verwacht. Maar jij kent wellicht niet iedereen. Hang daarom een flyer op, op een locatie waar veel verschillende mensen komen. Bijvoorbeeld in de hal van de eetzaal. Vraag daarvoor altijd toestemming aan de commandant, of via de GV aan de commandant. Wees altijd transparant in wat je doet.

Materiaal

Leave a comment